1/10
Pyszne lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Sprawdź, jak łatwo...
fot. Katarzyna Puczyńska

Lody jogurtowo-brzoskwiniowe

Pyszne lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Sprawdź, jak łatwo możesz je przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2/10
Do przygotowania lodów z naszego przepisu nie potrzebujesz...
fot. Katarzyna Puczyńska

Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Przepis

Do przygotowania lodów z naszego przepisu nie potrzebujesz maszynki. Możesz zamrozić je w pudełku spożywczym lub w specjalnych foremkach do lodów na patyku.

3/10
Warto zrobić lody ze świeżych brzoskwiń. Najpierw umyj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 1

Warto zrobić lody ze świeżych brzoskwiń. Najpierw umyj owoce, przekrój na pół i usuń pestki. Ułóż brzoskwinie w naczyniu żaroodpornym i wstaw do nagrzanego piekarnika na 200 stopni Celsjusza. Piecz ok. 20 minut.

4/10
Wyjmij brzoskwinie z piekarnik i przestudź. Dzięki...
fot. Katarzyna Puczyńska

Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 2

Wyjmij brzoskwinie z piekarnik i przestudź. Dzięki podpieczeniu będą miały wyrazisty smak i mniej wody.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Stal Gorzów znokautowała Falubaz Zielona Góra w końcówce lubuskich derbów

Stal Gorzów znokautowała Falubaz Zielona Góra w końcówce lubuskich derbów

Dość czekania! Po trzech latach wracają lubuskie derby!

Dość czekania! Po trzech latach wracają lubuskie derby!

Ochotnicy ze Złotnika założyli góralskie kapelusze. Tak świętują Dzień Strażaka

Ochotnicy ze Złotnika założyli góralskie kapelusze. Tak świętują Dzień Strażaka

Zobacz również

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym

W Stanowicach na żużlu ścigają się dzieci. Później rosną z nich mistrzowie świata

W Stanowicach na żużlu ścigają się dzieci. Później rosną z nich mistrzowie świata