1 z 2
Delikatne ciastko przygotowywane na bazie ciasta filo...
fot. Bartek Kieżun

Bougatsa

Delikatne ciastko przygotowywane na bazie ciasta filo wypełnione słodkim kremem z wanilii i cynamonu. Znakomicie smakuje podane do filiżanki kawy.

2 z 2
Przepis na ciastko bougatsa kończy książkę opowiadającą o...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Bartek Kieżun docenia kuchnię grecką

Przepis na ciastko bougatsa kończy książkę opowiadającą o kuchni ateńskiej

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Co za jazda Falubazu! Przegrywali 12 punktami, a i tak wygrali we Wrocławiu!

Co za jazda Falubazu! Przegrywali 12 punktami, a i tak wygrali we Wrocławiu!

Tak się bawił cały Sulechów. Oj, działo się, działo przez trzy dni

Tak się bawił cały Sulechów. Oj, działo się, działo przez trzy dni

Polecamy

Co za jazda Falubazu! Przegrywali 12 punktami, a i tak wygrali we Wrocławiu!

Co za jazda Falubazu! Przegrywali 12 punktami, a i tak wygrali we Wrocławiu!

Niebezpieczna pogoda w Lubuskiem. W środę burze z gradem, ulewy, silny wiatr

Niebezpieczna pogoda w Lubuskiem. W środę burze z gradem, ulewy, silny wiatr

Sabalenka już nie kryje się z nowym chłopakiem. Odwiedziła z nim padok Grand Prix F1

Sabalenka już nie kryje się z nowym chłopakiem. Odwiedziła z nim padok Grand Prix F1