1/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...

Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Instant Blues.

Zobacz też nasz Magazyn Kulturalny:


2/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...
fot. Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Instant Blues.

3/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...
fot. Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Istant Blues.

4/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...
fot. Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Istant Blues.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Śląsk - Cracovia 4:0. TAK, gramy wciąż o mistrzostwo Polski!!!

Śląsk - Cracovia 4:0. TAK, gramy wciąż o mistrzostwo Polski!!!

Makabryczne odkrycie: szczątki dwóch małych dziewczynek! Policja zatrzymała matkę

AKTUALIZACJA
Makabryczne odkrycie: szczątki dwóch małych dziewczynek! Policja zatrzymała matkę

Podejście numer osiem. Dacie nam wreszcie odśpiewać hymn na PGE Narodowym?

Podejście numer osiem. Dacie nam wreszcie odśpiewać hymn na PGE Narodowym?

Zobacz również

10 najwyższych frekwencji na meczach w Polsce. Ranking sezonu

10 najwyższych frekwencji na meczach w Polsce. Ranking sezonu

900 lat temu na Ziemi Lubuskiej powstała diecezja. Na jubileusz przyjedzie prymas

900 lat temu na Ziemi Lubuskiej powstała diecezja. Na jubileusz przyjedzie prymas