Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.
Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztach pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Istand Blues.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?