5/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...
fot. Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Instant Blues.

6/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...
fot. Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Instant Blues.

7/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...
fot. Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Instant Blues.

8/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...
fot. Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Instant Blues.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Jechał prawie o 60 km/h za szybko. Stracił prawo jazdy

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Mnóstwo ludzi i atrakcji na wystrzałowej nocy w Lubuskim Muzeum Wojskowym! | ZDJĘCIA

Mnóstwo ludzi i atrakcji na wystrzałowej nocy w Lubuskim Muzeum Wojskowym! | ZDJĘCIA

Zobacz również

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Klęska Falubazu Zielona Góra w Lublinie. Po srogiej lekcji od mistrzów Polski

Raj dla ogrodników i działkowców. Na targach w Gliśnie roślin do wyboru, do koloru!

Raj dla ogrodników i działkowców. Na targach w Gliśnie roślin do wyboru, do koloru!