1 z 11
![Pyszna przekąska z ciasta francuskiego. Sprawdź, jak je...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/a3/f6/62b4501aae273_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego
Pyszna przekąska z ciasta francuskiego. Sprawdź, jak je przygotować. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 11
![Pokrój filet kurczaka na małe kawałki. Pieczarki obierz i...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/d4/f6/62a1b5c3dda78_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego. Krok 1
Pokrój filet kurczaka na małe kawałki. Pieczarki obierz i drobno posiekaj. Cebulę pokrój w drobną kostkę.
3 z 11
![Na patelni podsmaż pieczarki, aż odparuje woda. Polej całość...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/ae/c8/62a1b5c92e748_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego. Krok 2
Na patelni podsmaż pieczarki, aż odparuje woda. Polej całość olejem, dodaj cebulkę i kurczaka, dopraw solą, pieprzem i ostrą papryką. Podsmażaj całość kilka minut.
4 z 11
![Nastaw piekarnik na 200 stopni Celsjusza. Ciasto francuskie...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/96/da/62a1b5d1188b8_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego. Krok 3
Nastaw piekarnik na 200 stopni Celsjusza. Ciasto francuskie pokrój na kwadraty i posmaruj odrobiną ketchupu lub sosu pomidorowego.