1 z 11
![Na kolejnych zdjęciach galerii zobaczysz, jak przygotować...](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/0a/8a/il20240605_849087139_large.jpg)
fot. Karolina Głogowska
Faszerowane cukinie
Na kolejnych zdjęciach galerii zobaczysz, jak przygotować faszerowaną cukinię krok po kroku.
2 z 11
![Kaszę jaglaną ugotowałam na sypko. Możesz także użyć kaszy...](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/0a/8a/il20240605_849087143_large.jpg)
fot. Karolina Głogowska
Faszerowane cukinie. Krok 1
Kaszę jaglaną ugotowałam na sypko. Możesz także użyć kaszy bulgur lub kuskusu.
3 z 11
![Cukinie przecięłam wzdłuż i wydrążyłam. Miąższ posiekałam.](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/0a/8a/il20240605_849087093_large.jpg)
fot. Karolina Głogowska
Faszerowane cukinie. Krok 2
Cukinie przecięłam wzdłuż i wydrążyłam. Miąższ posiekałam.
4 z 11
![Na patelni podsmażyłam cebulkę, czosnek, pokrojone...](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/0a/8a/il20240605_849087087_large.jpg)
fot. 123rf/zdjęcie ilustracyjne/brokenphotos
Faszerowane cukinie. Krok 3
Na patelni podsmażyłam cebulkę, czosnek, pokrojone pieczarki, miąższ z cukinii i krojone pomidory. Dusiłam 10 minut.