1/15
Belgijskie gofry z Liège są drożdżowe, słodkie i karmelowe....
fot. Katarzyna Puczyńska

Belgijskie gofry z Liège są drożdżowe, słodkie i karmelowe. Swój smak zawdzięczają szczególnemu dodatkowi. Zobacz, jak je wykonać. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2/15
Belgijskie gofry smakują wyśmienicie dzięki dodatkowi cukru...
fot. Katarzyna Puczyńska

Belgijskie gofry smakują wyśmienicie dzięki dodatkowi cukru perlistego. Można go kupić w dużych sklepach spożywczych. Gofry są pyszne zarówno jeszcze ciepłe zaraz po zrobieniu, jak i na zimno.

3/15
Zacznij od przygotowania rozczynu z drożdży: w małej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Zacznij od przygotowania rozczynu z drożdży: w małej miseczce rozmieszaj drożdże z łyżeczką cukru, 2 łyżkami mlekai 1 łyżką mąki, wymieszaj i odstaw na 15 min.

4/15
Rozpuść masło i podgrzej mleko.
fot. Katarzyna Puczyńska

Rozpuść masło i podgrzej mleko.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Premiery gier w maju to spore zaskoczenie. Dlaczego? Sprawdź

Premiery gier w maju to spore zaskoczenie. Dlaczego? Sprawdź

Polacy zwycięzcami Pucharu Świata w niezwykle widowiskowej dyscyplinie! [ZDJĘCIA]

Polacy zwycięzcami Pucharu Świata w niezwykle widowiskowej dyscyplinie! [ZDJĘCIA]

5 miejsc w okolicach Krakowa, które musisz zobaczyć. Tych wycieczek nie pożałujesz

5 miejsc w okolicach Krakowa, które musisz zobaczyć. Tych wycieczek nie pożałujesz

Zobacz również

Premiery gier w maju to spore zaskoczenie. Dlaczego? Sprawdź

Premiery gier w maju to spore zaskoczenie. Dlaczego? Sprawdź

Polacy zwycięzcami Pucharu Świata w niezwykle widowiskowej dyscyplinie! [ZDJĘCIA]

Polacy zwycięzcami Pucharu Świata w niezwykle widowiskowej dyscyplinie! [ZDJĘCIA]