1/14
HOROSKOP CELTYCKI Co mówi o tobie twój znak pogańskiego zodiaku?
fot. Pxhere.com
2/14
Osoby urodzone pod znakiem brzozy to urodzeni zdobywcy -...
fot. Canva

Brzoza: 24 XII – 20 I

Osoby urodzone pod znakiem brzozy to urodzeni zdobywcy - ambitni i pełni entuzjazmu. Zawsze chcą rozwijać swoje horyzonty i poszerzać swoją wiedzę. Są tolerancyjne i wytrzymałe. Problemy rozwiązują w sposób świeży i kreatywny. Są dobrymi liderami. Brzozy są bardzo pogodne i lubiane w towarzystwie.

3/14
W celtyckim zodiaku jarzębina jest znakiem filozofów....
fot. Canva

Jarzębina: 21 I – 17 II

W celtyckim zodiaku jarzębina jest znakiem filozofów. Jarzębiny to wizjonerzy, idealiści i tytani kreatywności. Często bujają w obłokach. Ich oryginalne pomysły są często nierozumiane przez otoczenie. Jednocześnie są to osoby pełne oddania i energii.

4/14
Jesiony to celtycki symbol magii, który reprezentuje...
fot. Canva

Jesion: 18 II – 17 III

Jesiony to celtycki symbol magii, który reprezentuje wolnomyślicieli i artystów. Osoby urodzone pod tym znakiem są przenikliwe, posiadają bujną fantazję i znakomitą intuicję. Często cierpią na huśtawki nastrojów i bywają wycofane. Ich natura jest zmienna, nie lubią stać w miejscu. Ze względu na kreatywność, jesiony spełniają się jako artyści, pisarze i naukowcy.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Dramatyczne sceny pod Gorzowem. Osobówka dachowała na terenie stacji benzynowej

Dramatyczne sceny pod Gorzowem. Osobówka dachowała na terenie stacji benzynowej

Philips Xperion. Zestaw uniwersalnych, bezprzewodowych lamp dla każdego!

Philips Xperion. Zestaw uniwersalnych, bezprzewodowych lamp dla każdego!

Tania i szybka surówka z rzodkiewki. Zrób ją do schabowego lub ryby

Tania i szybka surówka z rzodkiewki. Zrób ją do schabowego lub ryby

Zobacz również

French nie musi być nudny! Ten majówkowy na pewno przypadnie ci do gustu

French nie musi być nudny! Ten majówkowy na pewno przypadnie ci do gustu

Tania i szybka surówka z rzodkiewki. Zrób ją do schabowego lub ryby

Tania i szybka surówka z rzodkiewki. Zrób ją do schabowego lub ryby