5/5
Aby brukselka nie była gorzka, do wrzątku warto dodać...
fot. Anna Daniluk

Gotowanie brukselki

Aby brukselka nie była gorzka, do wrzątku warto dodać odrobinę cukru i soli. A także gotować główki brukselki krótko, al dente.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Rozpoczynamy Grand Tour, czas na Włochy. Etapy, faworyci, Polacy i historia!

Rozpoczynamy Grand Tour, czas na Włochy. Etapy, faworyci, Polacy i historia!

Falubaz i Stal podały składy na derby lubuskie. Ależ to będzie ściganie!

Falubaz i Stal podały składy na derby lubuskie. Ależ to będzie ściganie!

Polecamy

Święto Flagi 2024 w Żaganiu! Z żołnierzami i harcerzami

Święto Flagi 2024 w Żaganiu! Z żołnierzami i harcerzami

Zderzenie osobówki z tramwajem w Gorzowie! Są duże utrudnienia w ruchu

Zderzenie osobówki z tramwajem w Gorzowie! Są duże utrudnienia w ruchu

Falubaz i Stal podały składy na derby lubuskie. Ależ to będzie ściganie!

Falubaz i Stal podały składy na derby lubuskie. Ależ to będzie ściganie!