1 z 6
O wiele trwalsze są ryby otrzymane podczas wędzenia na...
fot. pixabay.com/fcja99

O wiele trwalsze są ryby otrzymane podczas wędzenia na zimno, niż na gorąco. Proces ten trwa długo i ryba nasyca się dobrze składnikami dymu.

2 z 6
Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste...
fot. pixabay.com

Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste i jędrne, o mało zwięzłej konsystencji oraz lekkim dymnym zapachu.

3 z 6
Jak wędzić ryby? Można na zimno albo na gorąco. Dowiedz się, jakiego drewna użyć do wędzenia ryb i wypróbuj na na działce
fot. pixabay.com/QMETHODS
4 z 6
Jak wędzić ryby? Można na zimno albo na gorąco. Dowiedz się, jakiego drewna użyć do wędzenia ryb i wypróbuj na na działce
fot. pixabay.com/Alexei_other
Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Zmiany w parafiach w Lubuskiem. Gdzie będzie nowy proboszcz, a gdzie nowy wikary?

Zmiany w parafiach w Lubuskiem. Gdzie będzie nowy proboszcz, a gdzie nowy wikary?

Nowojorski klimat w mieszkaniu w bloku. Ten projekt zachwyca od progu!

Nowojorski klimat w mieszkaniu w bloku. Ten projekt zachwyca od progu!

Alicja Tchórz z pozytywnym testem antydopingowym! Co dalej?

Alicja Tchórz z pozytywnym testem antydopingowym! Co dalej?

Zobacz również

Uroczyste przekazanie dowództwa 5. Lubuskiego Pułku Artylerii w Sulechowie

Uroczyste przekazanie dowództwa 5. Lubuskiego Pułku Artylerii w Sulechowie

Alicja Tchórz z pozytywnym testem antydopingowym! Co dalej?

Alicja Tchórz z pozytywnym testem antydopingowym! Co dalej?