5/8
Domowe chleby warto piec w foremkach. Dzięki temu nie...
fot. paulcowan/123RF

Domowe chleby warto piec w foremkach. Dzięki temu nie rozpłyną się na boki, tylko urosną wzwyż.

6/8
Wyrabianie ciasta chlebowego według tradycyjnych receptur...
fot. seoterra/123RF

Wyrabianie ciasta chlebowego według tradycyjnych receptur powinno trwać co najmniej 10 minut.

7/8
Od przygotowania ciasta jest jeszcze całkiem daleko od...
fot. milla74/123RF

Od przygotowania ciasta jest jeszcze całkiem daleko od jedzenia gotowego pieczywo. Po upieczeniu musi ono całkowicie wystygnąć.

8/8
Nasiona stosowane jako posypka do pieczywa to wartościowy...
fot. Irikiki/pixabay.com

Nasiona stosowane jako posypka do pieczywa to wartościowy dodatek, którego warto nie żałować w domowych wypiekach.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Polecamy

Majówka to dobra okazja do spacerów i spotkań ze znajomymi. Gdzie spędzamy czas?

Majówka to dobra okazja do spacerów i spotkań ze znajomymi. Gdzie spędzamy czas?

Zielonogórzanie uczcili 233. rocznicę uchwalenia Konstytucji 3 Maja. Zobacz!

Zielonogórzanie uczcili 233. rocznicę uchwalenia Konstytucji 3 Maja. Zobacz!

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

Zobacz również

Lubuskie świętuje 3 Maja. Setki ludzi przeszły przez Gorzów

Lubuskie świętuje 3 Maja. Setki ludzi przeszły przez Gorzów

Wszystkie oprawy z finału Pogoń - Wisła. Która najlepsza?

Wszystkie oprawy z finału Pogoń - Wisła. Która najlepsza?