Mniam, mniam... Kuszące 4. Targi Dobrego Jedzenia w Zielonej Górze [WIDEO, ZDJĘCIA]
Blisko 50 wystawców z całej Polski zjechało do Zielonej Góry, by kusić wyśmienitymi produktami na 4. Targach Dobrego Jedzenia (22-23 kwietnia 2017 r.).
W hali CRS przy ul. Sulechowskiej pojawiły się tradycyjne sery, wędliny, miody, oleje, lody, wina, piwa, czekolady czy kajmak...
W sobotę, 22 kwietnia 2017 r., ogłoszono laureatów nagrody targów. Jeden z trzech laurów - Lubuski Złoty Lubczyk - zdobyło zielonogórskie Laboratorium BIOOIL. Nagrody wręczała Daria Ładocha - kulinarna blogerka (Mamałyga), znana z „Dzień Dobry TVN” czy „Agent Gwiazdy 2”.
W niedzielę, 23 kwietnia 2017 r. targi potrwają w hali CR-S przy ul. Sulechowskiej do 18.00, Bilety: 5 zł (dzieci do 12 lat - wstęp wolny).
Na zdjęciu Aldona Reich i Anna Oksiak-Podborączyńska z zielonogórskiego Laboratorium BIOOIL, które zdobyło Lubuski Złoty Lubczyk
IV Ogólnopolskie Targi Zdrowego Jedzenia w Zielonej Górze, 22-23 kwietnia 2017 r., hala CR-S przy ul. Sulechowskiej
IV Ogólnopolskie Targi Zdrowego Jedzenia w Zielonej Górze, 22-23 kwietnia 2017 r., hala CR-S przy ul. Sulechowskiej
IV Ogólnopolskie Targi Zdrowego Jedzenia w Zielonej Górze, 22-23 kwietnia 2017 r., hala CR-S przy ul. Sulechowskiej