9 z 16
![Ciasto na babeczki jest już gotowe. Teraz wystarczy...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/23/7d/648822a14f8cc_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Babeczki z rabarbarem. Krok 8
Ciasto na babeczki jest już gotowe. Teraz wystarczy przełożyć je do form na babeczki. Możesz tak jak ja wykorzystać foremki silikonowe lub nałożyć ciasto do papierowych papilotek.
10 z 16
![Nakładam ciasta trochę więcej niż pół wysokości foremki, by...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/eb/8f/648822a54f9b2_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Babeczki z rabarbarem. Krok 9
Nakładam ciasta trochę więcej niż pół wysokości foremki, by nie wylało się podczas pieczenia.
11 z 16
![Piecz babeczki około 15 minut w 170 stopniach. Gotowe wyjmij...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/d5/c3/648822aa1e030_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Babeczki z rabarbarem. Krok 10
Piecz babeczki około 15 minut w 170 stopniach. Gotowe wyjmij z foremek i wystudź.
12 z 16
![Zrób lukier, mieszając szklankę cukru pudru z 3 łyżami soku...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/16/d1/648822aee81db_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Babeczki z rabarbarem. Krok 11
Zrób lukier, mieszając szklankę cukru pudru z 3 łyżami soku z cytryny i 1 łyżką przegotowanej. Ucieraj, aż będzie lśniący.