1 z 4
![Podczas Dinner in the Sky, uczestnicy będą mieli okazję...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/34/83/665728d9d67c9_o_large.jpg)
fot. Hotel Seidorf/mat. prasowe
Dinner in the sky
Podczas Dinner in the Sky, uczestnicy będą mieli okazję skosztować wyjątkowych dań, przygotowanych przez najwybitniejszych polskich szefów kuchni: Kurt Scheller, Rafał Koziorzemski, Bartek Witkowski. W tym roku wśród nich jest Tomasz Czarnecki, szef kuchni restauracji Szyszka w Hotelu Seidorf.
2 z 4
![Jak będzie wyglądać bitwa kulinarna? Goście będą mogli...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/43/65/665728d08c568_o_large.jpg)
fot. Hotel Seidorf/mat. prasowe
Bitwa szefów kuchni
Jak będzie wyglądać bitwa kulinarna? Goście będą mogli obserwować przygotowania, a następnie na platformie kosztować przygotowanych dań.
3 z 4
![Dinner in the Sky to nie tylko uczta dla podniebienia, ale i...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/9e/2f/665728cec2080_o_large.jpg)
fot. Hotel Seidorf/mat. prasowe
Uczta ponad szczytami gór
Dinner in the Sky to nie tylko uczta dla podniebienia, ale i dla oczu. Panoramiczne widoki na Karkonosze, jakie roztaczają się z platformy, dodadzą wyjątkowego smaku każdemu posiłkowi. To jedyna taka okazja, aby połączyć fine dining z niepowtarzalnym doświadczeniem przebywania wysoko nad ziemią.