1 z 6
Szybka pasta z czerwonej fasoli znakomicie smakuje...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli

Szybka pasta z czerwonej fasoli znakomicie smakuje rozsmarowana na kromce świeżego chleba.

2 z 6
Do takiej pasty warto wybrać fasolę czerwoną ugotowaną na...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli z puszki

Do takiej pasty warto wybrać fasolę czerwoną ugotowaną na parze i przed użyciem przepłukać ją pod bieżącą wodą.

3 z 6
Do domowej pasty z fasoli warto dodać świeży ząbek czosnku....
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli z czosnkiem

Do domowej pasty z fasoli warto dodać świeży ząbek czosnku. Wedle preferencji można zwiększyć ilość, aby dodać ostrości smarowidłu.

4 z 6
Do fasoli czerwonej i czosnku warto dodać mieloną słodką...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli z czosnkiem i mieloną papryką

Do fasoli czerwonej i czosnku warto dodać mieloną słodką paprykę i paprykę wędzoną. Aby dodać głębszego smaku, to do pasty można dodać łyżeczkę sosu sojowego.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Najpiękniejsza szkoła w Lubuskiem obchodziła jubileusz 75-lecia!

Najpiękniejsza szkoła w Lubuskiem obchodziła jubileusz 75-lecia!

Festiwal "Na Przydrożku" już trwa. Przyjechali tu artyści z całego kraju

Festiwal "Na Przydrożku" już trwa. Przyjechali tu artyści z całego kraju

Maestro Konstanty Andrzej Kulka wystąpił w Filharmonii Zielonogórskiej [GALERIA]

Maestro Konstanty Andrzej Kulka wystąpił w Filharmonii Zielonogórskiej [GALERIA]

Zobacz również

W Żaganiu zabrzmiała muzyka na 29. Spotkaniach z Piosenką Turystyczną i Żeglarską!

NOWE
W Żaganiu zabrzmiała muzyka na 29. Spotkaniach z Piosenką Turystyczną i Żeglarską!

Festiwal "Na Przydrożku" już trwa. Przyjechali tu artyści z całego kraju

Festiwal "Na Przydrożku" już trwa. Przyjechali tu artyści z całego kraju