1/2
Domowy pasztet najczęściej przygotowywany jest z mięsa...
fot. Getty Images/ Zoryanchik

Domowy pasztet

Domowy pasztet najczęściej przygotowywany jest z mięsa królika, podrobów i słoniny.

2/2
Do pasztetu warto dodać suszone grzyby i zmieloną gałkę...
fot. 123rf.com/fotek

Pasztet z królika i wieprzowiny

Do pasztetu warto dodać suszone grzyby i zmieloną gałkę muszkatołową, która podkreśli smak i nada daniu świątecznego aromatu.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Nad zalewem w Małomicach świętowali rycerze św. Floriana

Nad zalewem w Małomicach świętowali rycerze św. Floriana

Piotr Prorasiewicz przed derbami: Nie jesteśmy faworytami meczu ze Stalą

Piotr Prorasiewicz przed derbami: Nie jesteśmy faworytami meczu ze Stalą

Polecamy

Nad zalewem w Małomicach świętowali rycerze św. Floriana

Nad zalewem w Małomicach świętowali rycerze św. Floriana

Beniaminek z Bytomia Odrz. nie przeląkł się Stilonu. Wywiózł z Gorzowa jeden punkt

Beniaminek z Bytomia Odrz. nie przeląkł się Stilonu. Wywiózł z Gorzowa jeden punkt

Bieg z falgą w Żaganiu 2024! Parkrun w pałacowym parku!

Bieg z falgą w Żaganiu 2024! Parkrun w pałacowym parku!