1/5
Pieczone warzywa można podać jako dodatek do obiadu
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone warzywa można podać jako dodatek do obiadu

2/5
Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posól, posyp tymiankiem, skrop oliwą i sokiem z cytryny.

3/5
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

4/5
Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem,...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem, oliwą, suszonymi pomidorami, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Elena Tsineke, grecka rozgrywająca AZS AJP zostaje w Gorzowie!

Elena Tsineke, grecka rozgrywająca AZS AJP zostaje w Gorzowie!

Grupa taneczna z Etny w Krośnie Odrzańskim znów z medalem!

Grupa taneczna z Etny w Krośnie Odrzańskim znów z medalem!

Mercedes-Maybach EQS SUV. Polska prezentacja topowego SUV-a z oferty Mercedesa

Mercedes-Maybach EQS SUV. Polska prezentacja topowego SUV-a z oferty Mercedesa

Zobacz również

Oto piękna strona żużla. Stal Girls na każdym meczu zagrzewają zawodników do walki

Oto piękna strona żużla. Stal Girls na każdym meczu zagrzewają zawodników do walki

Policyjna blokada na drodze S3. W pułapkę wpadli nietrzeźwi kierowcy

Policyjna blokada na drodze S3. W pułapkę wpadli nietrzeźwi kierowcy