1/2
Rozgrzewający dahl z soczewicy to danie, które można zajadać...
fot. Justyna Chrobot/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Dahl z soczewicy

Rozgrzewający dahl z soczewicy to danie, które można zajadać przez cały rok. Dominika dodaje do niego olej określany jako tadka.

2/2
Przepis na dahl z soczewicy pochodzi z książki „Roślinna...
fot. materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

„Roślinna sprawa” Dominiki Targosz

Przepis na dahl z soczewicy pochodzi z książki „Roślinna sprawa”.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Pożar w samym środku Puszczy Noteckiej. Kilkanaście zastępów strażaków ratowało las

Pożar w samym środku Puszczy Noteckiej. Kilkanaście zastępów strażaków ratowało las

Najlepsze memy o meczu Lech - Legia. Diabeł pisał scenariusz

Najlepsze memy o meczu Lech - Legia. Diabeł pisał scenariusz

Polecamy

Jedenastka 32. kolejki Ekstraklasy. Mistrzem zostanie Jagiellonia albo Śląsk

Jedenastka 32. kolejki Ekstraklasy. Mistrzem zostanie Jagiellonia albo Śląsk

Uczniowie "Szóstki" świętowali Dzień Europy. Była zabawa i spora dawka wiedzy

Uczniowie "Szóstki" świętowali Dzień Europy. Była zabawa i spora dawka wiedzy

Pokaz siły i wytrzymałości w australijskim Perth. Nokaut w jedenastej rundzie [WIDEO]

Pokaz siły i wytrzymałości w australijskim Perth. Nokaut w jedenastej rundzie [WIDEO]