3. miejsce w kategorii EKO zdobył Damian Szczyszyk z Rokitna (powiat międzyrzecki).
Podczas ostatniego dnia Lubuskich Piwowariów rozstrzygnięto także konkurs "Lubuska Mega Dynia". To już druga edycja tego zmagania. W tym roku startować można było w dwóch kategoriach – dynia hodowana ekologicznie oraz tzw. kategoria open, dopuszczająca stosowanie dodatkowych nawozów.
Podczas ostatniego dnia Lubuskich Piwowariów rozstrzygnięto także konkurs "Lubuska Mega Dynia". To już druga edycja tego zmagania. W tym roku startować można było w dwóch kategoriach – dynia hodowana ekologicznie oraz tzw. kategoria open, dopuszczająca stosowanie dodatkowych nawozów.
Podczas ostatniego dnia Lubuskich Piwowariów rozstrzygnięto także konkurs "Lubuska Mega Dynia". To już druga edycja tego zmagania. W tym roku startować można było w dwóch kategoriach – dynia hodowana ekologicznie oraz tzw. kategoria open, dopuszczająca stosowanie dodatkowych nawozów.