1/14
Sos karmelowy to pyszny dodatek do deserów. Zobacz, jak jak...
fot. Katarzyna Puczyńska

Sos karmelowy

Sos karmelowy to pyszny dodatek do deserów. Zobacz, jak jak go przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2/14
Wsyp cukier na suchą patelnię, tak, by rozłożył się równą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wsyp cukier na suchą patelnię, tak, by rozłożył się równą warstwą po całej powierzchni patelni.

3/14
Włącz średni ogień i poczekaj, aż cukier się rozpuści. Nie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Włącz średni ogień i poczekaj, aż cukier się rozpuści. Nie mieszaj cukru

4/14
Cukier będzie stopniowo rozpuszczał się i nabierał...
fot. Katarzyna Puczyńska

Cukier będzie stopniowo rozpuszczał się i nabierał bursztynowej barwy.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Radość Wisły, smutek Pogoni. Dekoracja po finale Pucharu Polski

Radość Wisły, smutek Pogoni. Dekoracja po finale Pucharu Polski

Gorzowianie rozłożyli 100-metrową Biało-Czerwoną. Tak obchodzili Dzień Flagi

Gorzowianie rozłożyli 100-metrową Biało-Czerwoną. Tak obchodzili Dzień Flagi

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

Zobacz również

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

Gorzowianie rozłożyli 100-metrową Biało-Czerwoną. Tak obchodzili Dzień Flagi

Gorzowianie rozłożyli 100-metrową Biało-Czerwoną. Tak obchodzili Dzień Flagi