9 z 14
![Sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest gotowe. Jeśli po wbiciu...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/76/4b/629efdc6c54c8_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Placek z jabłkami. Krok 7
Sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest gotowe. Jeśli po wbiciu w ciasto patyczek będzie suchy, to wyjmij wypiek z piekarnika. Zostaw go do wystudzenia.
10 z 14
![Wystudzone ciasto wyjmij z blaszki i obróć, by jabłka...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/e3/14/629efdcc175b6_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Placek z jabłkami. Krok 8
Wystudzone ciasto wyjmij z blaszki i obróć, by jabłka znalazły się na wierzchu.
11 z 14
![Wystudzone ciasto możesz także oprószyć cukrem pudrem i...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/c0/1b/629efdd1d2dfa_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Placek z jabłkami. Krok 9
Wystudzone ciasto możesz także oprószyć cukrem pudrem i odrobiną cynamonu. Gotowe.
12 z 14
![Ciasto jest idealnie puszyste i wilgotne. Możesz podać je...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/28/f0/629efde0eb668_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Placek z jabłkami. Krok 10
Ciasto jest idealnie puszyste i wilgotne. Możesz podać je same lub np. z bitą śmietaną.