1/6
Płatki owsiane nie są sobie równe, bo zależnie od rodzaju...
fot. Arx0nt/Getty Images

Płatki owsiane nie są sobie równe, bo zależnie od rodzaju powstają w inny sposób i mają nieco odmienne właściwości. Zobacz je w galerii.

2/6
Płatki owsiane zwykłe czy inaczej tradycyjne to naturalne...
fot. glina Arx0nt/Getty Images

Płatki owsiane zwykłe czy inaczej tradycyjne to naturalne ziarno, które jedynie rozwalcowano.

3/6
Płatki owsiane górskie są podgrzewane w procesie produkcji i...
fot. Creativeye99/Getty Images

Płatki owsiane górskie są podgrzewane w procesie produkcji i miażdżone. Dzięki temu skraca się ich przygotowanie

4/6
Płatki owsiane błyskawiczne czy też instant poddaje się...
fot. R.Tsubin/Getty Images

Płatki owsiane błyskawiczne czy też instant poddaje się działaniu ciepła i wody. Są najbardziej przetworzone, ale też praktycznie gotowe do jedzenia

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Orliki to kwiaty niespodzianki. Posiałam je raz i od lat cieszę się ich widokiem

Orliki to kwiaty niespodzianki. Posiałam je raz i od lat cieszę się ich widokiem

Matura z angielskiego 9 maja 2024: arkusz CKE i odpowiedzi

Matura z angielskiego 9 maja 2024: arkusz CKE i odpowiedzi

Co było przyczyną pożaru rektoratu akademii w Gorzowie? Są cztery możliwości

Co było przyczyną pożaru rektoratu akademii w Gorzowie? Są cztery możliwości

Zobacz również

Co było przyczyną pożaru rektoratu akademii w Gorzowie? Są cztery możliwości

Co było przyczyną pożaru rektoratu akademii w Gorzowie? Są cztery możliwości

W Żaganiu maturzyści pisali egzamin z języka angielskiego. Jak im poszło?

W Żaganiu maturzyści pisali egzamin z języka angielskiego. Jak im poszło?