1/46
W niedzielę (13 marca) w gorzowskim hotelu Fado odbyło się...
fot. Artur Szymczak

W niedzielę (13 marca) w gorzowskim hotelu Fado odbyło się wspólne gotowanie z mistrzem kuchni Kurtem Schellerem.

2/46
W niedzielę (13 marca) w gorzowskim hotelu Fado odbyło się...
fot. Artur Szymczak

W niedzielę (13 marca) w gorzowskim hotelu Fado odbyło się wspólne gotowanie z mistrzem kuchni Kurtem Schellerem.

3/46
W niedzielę (13 marca) w gorzowskim hotelu Fado odbyło się...
fot. Artur Szymczak

W niedzielę (13 marca) w gorzowskim hotelu Fado odbyło się wspólne gotowanie z mistrzem kuchni Kurtem Schellerem.

4/46
W niedzielę (13 marca) w gorzowskim hotelu Fado odbyło się...
fot. Artur Szymczak

W niedzielę (13 marca) w gorzowskim hotelu Fado odbyło się wspólne gotowanie z mistrzem kuchni Kurtem Schellerem.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Raport z trybun. Wściekła Żyleta, obrażony Kolejorz i dużo opraw

Raport z trybun. Wściekła Żyleta, obrażony Kolejorz i dużo opraw

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Zobacz również

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu