5 z 23
![Umyj pozostałe warzywa. Cebulę obierz i drobno posiekaj....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/30/41/644791b069f28_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 3
Umyj pozostałe warzywa. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce na dużych oczkach.
6 z 23
![Koperek posiekaj i odłóż na bok. Dodasz go do bigosu pod...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/19/cb/644791f153a74_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 4
Koperek posiekaj i odłóż na bok. Dodasz go do bigosu pod koniec gotowania.
7 z 23
![Jeśli to konieczne, to obierz kiełbasę ze skórki. Pokrój ją...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/f3/b8/644791b6d8f4f_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 5
Jeśli to konieczne, to obierz kiełbasę ze skórki. Pokrój ją na małe ćwiartki lub plasterki.
8 z 23
![Boczek surowy lub wędzony pokrój w kostkę. Przełóż go na...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/8a/95/644791bd6b849_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 6
Boczek surowy lub wędzony pokrój w kostkę. Przełóż go na patelnię i ustaw średni ogień.