9 z 23
![Gdy boczek się już delikatnie podsmaży, dodaj kiełbasę i...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/8c/ba/644791c42365b_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 7
Gdy boczek się już delikatnie podsmaży, dodaj kiełbasę i smaż na rumiano.
10 z 23
![Dodaj cebulę i marchewkę. Smaż około 3 minut. Nie musisz...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/e5/63/644791ca08355_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 8
Dodaj cebulę i marchewkę. Smaż około 3 minut. Nie musisz dodawać oleju, wystarczy tłuszcz, który wytopił się wcześniej z boczku.
11 z 23
![W czasie gdy podsmażasz składniki na patelni, doprowadź...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/8a/33/644791d02dd2d_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 9
W czasie gdy podsmażasz składniki na patelni, doprowadź kapustę do zagotowania.
12 z 23
![Dodaj podsmażony boczek, kiełbasę, cebulkę i marchewkę do...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/28/f9/644791d5acd2c_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 10
Dodaj podsmażony boczek, kiełbasę, cebulkę i marchewkę do gotującej się kapusty. Wymieszaj.