13 z 23
Dodaj wszystkie przyprawy: liście laurowe, ziela angielskie,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bigos z młodej kapusty. Krok 11

Dodaj wszystkie przyprawy: liście laurowe, ziela angielskie, słodką i ostrą paprykę, majeranek, sól, cukier i pieprz. Wymieszaj. Gotuj ok. 15 minut na małym ogniu.

14 z 23
Dodaj do bigosu koncentrat pomidorowy. Gotuj jeszcze 5...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bigos z młodej kapusty. Krok 12

Dodaj do bigosu koncentrat pomidorowy. Gotuj jeszcze 5 minut.

15 z 23
Zacznij przygotowywać zasmażkę: na patelni podsmaż mąkę z...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bigos z młodej kapusty. Krok 13

Zacznij przygotowywać zasmażkę: na patelni podsmaż mąkę z olejem. Mieszaj, aż będzie miała lekko brązowy kolor.

16 z 23
Dodaj do zasmażki odrobinę bigosu i wymieszaj. Dodaj całość...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bigos z młodej kapusty. Krok 14

Dodaj do zasmażki odrobinę bigosu i wymieszaj. Dodaj całość do garnka z bigosem i dobrze wymieszaj.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Lubuskie Lato Filmowe Łagów 2024 za nami. Czas na podsumowanie i opinie

Lubuskie Lato Filmowe Łagów 2024 za nami. Czas na podsumowanie i opinie

Bartosz Zmarzlik: Nie mam „autostrady” do mistrzostwa. Jest jeszcze dużo pracy

Bartosz Zmarzlik: Nie mam „autostrady” do mistrzostwa. Jest jeszcze dużo pracy

Gorzów bez "Wielkopolski"? Jerzy Korolewicz: - Chcemy być sobą!

Gorzów bez "Wielkopolski"? Jerzy Korolewicz: - Chcemy być sobą!

Zobacz również

Bartosz Zmarzlik: Nie mam „autostrady” do mistrzostwa. Jest jeszcze dużo pracy

Bartosz Zmarzlik: Nie mam „autostrady” do mistrzostwa. Jest jeszcze dużo pracy

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu