1/116
W niedzielę, 20 września 2020 r. przez kilka godzin Muzeum...
fot. Zdzisław Haczek/Gazeta Lubuska

W niedzielę, 20 września 2020 r. przez kilka godzin Muzeum Etnograficzne w Zielonej Ochli zapraszało na imprezę „U progu jesieni”. Skansen kusił miodami, regionalnymi smakołykami, rękodziełem. Przygrywała m.in. kapela Wióry Lecą, kukurydziane żniwa pokazał bukowiński zespół Watra z Brzeźnicy. Były tańce, pokazy międlenia, cierlenia i czesania lnu, a także pokaz winiarski. Jury złożone m.in. z pracowników Muzeum Ziemi Lubuskiej i wicemarszałka Łukasza Poryckiego wskazało najlepsze wina i produkt regionalny.

Zobacz film: U progu jesieni w Muzeum Etnograficznym w Zielonej Górze Ochli:

2/116
W niedzielę, 20 września 2020 r. przez kilka godzin Muzeum...
fot. Zdzisław Haczek/Gazeta Lubuska

W niedzielę, 20 września 2020 r. przez kilka godzin Muzeum Etnograficzne w Zielonej Ochli zapraszało na imprezę „U progu jesieni”. Skansen kusił miodami, regionalnymi smakołykami, rękodziełem. Przygrywała m.in. kapela Wióry Lecą, kukurydziane żniwa pokazał bukowiński zespół Watra z Brzeźnicy. Były tańce, pokazy międlenia, cierlenia i czesania lnu, a także pokaz winiarski. Jury złożone m.in. z pracowników Muzeum Ziemi Lubuskiej i wicemarszałka Łukasza Poryckiego wskazało najlepsze wina i produkt regionalny.

3/116
W niedzielę, 20 września 2020 r. przez kilka godzin Muzeum...
fot. Zdzisław Haczek/Gazeta Lubuska

W niedzielę, 20 września 2020 r. przez kilka godzin Muzeum Etnograficzne w Zielonej Ochli zapraszało na imprezę „U progu jesieni”. Skansen kusił miodami, regionalnymi smakołykami, rękodziełem. Przygrywała m.in. kapela Wióry Lecą, kukurydziane żniwa pokazał bukowiński zespół Watra z Brzeźnicy. Były tańce, pokazy międlenia, cierlenia i czesania lnu, a także pokaz winiarski. Jury złożone m.in. z pracowników Muzeum Ziemi Lubuskiej i wicemarszałka Łukasza Poryckiego wskazało najlepsze wina i produkt regionalny.



Zobacz film: U progu jesieni w Muzeum Etnograficznym w Zielonej Górze Ochli:

4/116
W niedzielę, 20 września 2020 r. przez kilka godzin Muzeum...
fot. Zdzisław Haczek/Gazeta Lubuska

W niedzielę, 20 września 2020 r. przez kilka godzin Muzeum Etnograficzne w Zielonej Ochli zapraszało na imprezę „U progu jesieni”. Skansen kusił miodami, regionalnymi smakołykami, rękodziełem. Przygrywała m.in. kapela Wióry Lecą, kukurydziane żniwa pokazał bukowiński zespół Watra z Brzeźnicy. Były tańce, pokazy międlenia, cierlenia i czesania lnu, a także pokaz winiarski. Jury złożone m.in. z pracowników Muzeum Ziemi Lubuskiej i wicemarszałka Łukasza Poryckiego wskazało najlepsze wina i produkt regionalny.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Dramatyczne sceny pod Gorzowem. Osobówka dachowała na terenie stacji benzynowej

Dramatyczne sceny pod Gorzowem. Osobówka dachowała na terenie stacji benzynowej

Philips Xperion. Zestaw uniwersalnych, bezprzewodowych lamp dla każdego!

Philips Xperion. Zestaw uniwersalnych, bezprzewodowych lamp dla każdego!

Tania i szybka surówka z rzodkiewki. Zrób ją do schabowego lub ryby

Tania i szybka surówka z rzodkiewki. Zrób ją do schabowego lub ryby

Zobacz również

French nie musi być nudny! Ten majówkowy na pewno przypadnie ci do gustu

French nie musi być nudny! Ten majówkowy na pewno przypadnie ci do gustu

Tania i szybka surówka z rzodkiewki. Zrób ją do schabowego lub ryby

Tania i szybka surówka z rzodkiewki. Zrób ją do schabowego lub ryby