Czas na warsztaty kulinarne w Zielonej Górze. Tym razem tematem będzie wieprzowina. Jak zapowiedzieli organizatorzy, dowiecie się wszystkiego na jej temat. Od rozbioru mięsa, który zaprezentuje profesjonalny rzeźnik, poprzez podstawowe informacje, jak kupić świeże i dobrej jakości mięso, do przygotowywania poszczególnych części świni i dobierania do niej win i dodatków.
Zajęcia odbędą się 8 listopada, w sobotę. Start o godzinie 12.00.
Zapisy i dodatkowe informacje w Zaułku Artystów przy ulicy Fabrycznej 13b oraz pod numerem telefonu 607 877 874; e-mail: [email protected]
Wejściówka 10 zł.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?