Kurczak w roli głównej, czyli trzy oryginalne pomysły na drób

TVN24

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Restauratorka Ewa Malika Szyc-Juchnowicz przygotowała w kuchni "Dzień Dobry TVN" kurczaka w trzech smakach. Na stole pojawiły się potrawy takie jak: kurczak w śliwce, kurczak z szafranem i cynamonem oraz kurczak po jamajsku.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie