1/49
Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry...
fot. Wiesław Zdanowicz

Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z pewnością będzie pełen dobra (jak zawsze), ale i pysznych smaków! A wszystko to, o czym wcześniej informowaliśmy, za sprawą lubuskich kucharzy i szefów kuchni z kilku restauracji w całym województwie. Jednym z inicjatorów akcji jest szef kuchni Tomasz Proc, który do współpracy zaprosił znane postaci z lubuskiej gastronomii. Podpatrywaliśmy je dzisiaj w pomieszczeniach kuchennych warsztatów szkolnych Powiatowego Zespołu Szkół w Świebodzinie podczas wspólnego przygotowywania smacznego finału WOŚP. Kucharze przygotowywali 400 litrów pysznej rozgrzewającej zupy i wiele innych interesujących potraw, na przykład szarpaną wieprzowinę z piklami z ketchupem z buraka, frytki oraz pyszne przekąski (z serów Pecorino i Mimmolette, marynowanego ogórka, majonezu z pieczonym czosnkiem czy majonezu z mango i chilli). Smacznego!


2/49
Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry...
fot. Wiesław Zdanowicz

Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z pewnością będzie pełen dobra (jak zawsze), ale i pysznych smaków! A wszystko to, o czym wcześniej informowaliśmy, za sprawą lubuskich kucharzy i szefów kuchni z kilku restauracji w całym województwie. Jednym z inicjatorów akcji jest szef kuchni Tomasz Proc, który do współpracy zaprosił znane postaci z lubuskiej gastronomii. Podpatrywaliśmy je dzisiaj w pomieszczeniach kuchennych warsztatów szkolnych Powiatowego Zespołu Szkół w Świebodzinie podczas wspólnego przygotowywania smacznego finału WOŚP. Kucharze przygotowywali 400 litrów pysznej rozgrzewającej zupy i wiele innych interesujących potraw, na przykład szarpaną wieprzowinę z piklami z ketchupem z buraka, frytki oraz pyszne przekąski (z serów Pecorino i Mimmolette, marynowanego ogórka, majonezu z pieczonym czosnkiem czy majonezu z mango i chilli). Smacznego!


3/49
Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry...
fot. Wiesław Zdanowicz

Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z pewnością będzie pełen dobra (jak zawsze), ale i pysznych smaków! A wszystko to, o czym wcześniej informowaliśmy, za sprawą lubuskich kucharzy i szefów kuchni z kilku restauracji w całym województwie. Jednym z inicjatorów akcji jest szef kuchni Tomasz Proc, który do współpracy zaprosił znane postaci z lubuskiej gastronomii. Podpatrywaliśmy je dzisiaj w pomieszczeniach kuchennych warsztatów szkolnych Powiatowego Zespołu Szkół w Świebodzinie podczas wspólnego przygotowywania smacznego finału WOŚP. Kucharze przygotowywali 400 litrów pysznej rozgrzewającej zupy i wiele innych interesujących potraw, na przykład szarpaną wieprzowinę z piklami z ketchupem z buraka, frytki oraz pyszne przekąski (z serów Pecorino i Mimmolette, marynowanego ogórka, majonezu z pieczonym czosnkiem czy majonezu z mango i chilli). Smacznego!


4/49
Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry...
fot. Wiesław Zdanowicz

Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z pewnością będzie pełen dobra (jak zawsze), ale i pysznych smaków! A wszystko to, o czym wcześniej informowaliśmy, za sprawą lubuskich kucharzy i szefów kuchni z kilku restauracji w całym województwie. Jednym z inicjatorów akcji jest szef kuchni Tomasz Proc, który do współpracy zaprosił znane postaci z lubuskiej gastronomii. Podpatrywaliśmy je dzisiaj w pomieszczeniach kuchennych warsztatów szkolnych Powiatowego Zespołu Szkół w Świebodzinie podczas wspólnego przygotowywania smacznego finału WOŚP. Kucharze przygotowywali 400 litrów pysznej rozgrzewającej zupy i wiele innych interesujących potraw, na przykład szarpaną wieprzowinę z piklami z ketchupem z buraka, frytki oraz pyszne przekąski (z serów Pecorino i Mimmolette, marynowanego ogórka, majonezu z pieczonym czosnkiem czy majonezu z mango i chilli). Smacznego!


Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Paznokcie na lato 2024. Oto 6 propozycji, którym się nie oprzesz

NOWE
Paznokcie na lato 2024. Oto 6 propozycji, którym się nie oprzesz

Najlepsze leczo warzywne. Robię je z cukinii, papryki i pomidorów

Najlepsze leczo warzywne. Robię je z cukinii, papryki i pomidorów

Tak w PRL-u wyglądały obchody Bożego Ciała. Zobacz zdjęcia z procesji sprzed lat!

Tak w PRL-u wyglądały obchody Bożego Ciała. Zobacz zdjęcia z procesji sprzed lat!

Zobacz również

Już 15. raz pobiegną w Kołczynie w Międzynarodowym Biegu Olimpijskim

Już 15. raz pobiegną w Kołczynie w Międzynarodowym Biegu Olimpijskim

Egzamin ósmoklasisty rozpoczęty! W SP-10 w Zielonej Górze dobre nastroje

Egzamin ósmoklasisty rozpoczęty! W SP-10 w Zielonej Górze dobre nastroje