Głosowanie zakończone
Plebiscyt: MISTRZOWIE SMAKU

Wybieramy Menedżera Gastronomii Roku Polski

Pierwsze kroki w gastronomii stawiałem jeszcze jako nastolatek, w barze w okolicach Rzymu, gdzie wracałem regularnie przez 6 lat. Następnie przyszedł czas na przygodę z gastronomią hotelową, którą rozpocząłem pracując w restauracji hotelu Hilton Warsaw City. Praca w hotelu należącym do międzynarodowej sieci otworzyła mi drzwi na świat - a mianowicie transfer międzynarodowy i możliwość pracy w restauracji Lexington Grill hotelu Waldorf Astoria Ras Al Khaimah w Zjednoczonych Emiratach Arabskich.Do stolicy Dolnego Śląska trafiłem w 2018 roku na stanowisko Koordynatora F&B w hotelu DoubleTree by Hilton Wrocław, następnie objąłem stanowisko Managera Restauracji w Zamku Topacz.Od 2021 roku kieruje całą gastronomią hotelu The Bridge Wrocław MGallery Hotel Collection.