Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.
Zobacz finał konkursu:
Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.
Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.
Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.
Zobacz finał konkursu:
Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.
Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.
Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.
Zobacz finał konkursu:
Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.
Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.
Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.
Zobacz finał konkursu:
Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.
Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.