1/72
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej...
fot. Jacek Katos

Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]

W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.

Zobacz finał konkursu:


Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.

Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.

2/72
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej...
fot. Jacek Katos

Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]

W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.

Zobacz finał konkursu:


Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.

Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.

3/72
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej...
fot. Jacek Katos

Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]

W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.

Zobacz finał konkursu:


Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.

Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.

4/72
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej...
fot. Jacek Katos

Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]

W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.

Zobacz finał konkursu:


Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.

Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Czesław Mozil z zespołem na otwarcie Lubuskiego Festiwalu Otwartych Piwnic i Winnic

Czesław Mozil z zespołem na otwarcie Lubuskiego Festiwalu Otwartych Piwnic i Winnic

Audi A3 i S3 po liftingu. Co się zmieniło w odświeżonym kompakcie z Ingolstadt?

Audi A3 i S3 po liftingu. Co się zmieniło w odświeżonym kompakcie z Ingolstadt?

Bieg Grażyn i Januszów to było coś. Niektórzy aż gubili buty!

Bieg Grażyn i Januszów to było coś. Niektórzy aż gubili buty!

Zobacz również

Majówka w Żarach. W parku miejskim sporo atrakcji

Majówka w Żarach. W parku miejskim sporo atrakcji

Bieg Grażyn i Januszów to było coś. Niektórzy aż gubili buty!

Bieg Grażyn i Januszów to było coś. Niektórzy aż gubili buty!