5/72
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej...
fot. Jacek Katos

Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]

W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.

Zobacz finał konkursu:


Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.

Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.

6/72
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej...
fot. Jacek Katos

Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]

W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.

Zobacz finał konkursu:


Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.

Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.

7/72
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej...
fot. Jacek Katos

Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]

W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.

Zobacz finał konkursu:


Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.

Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.

8/72
W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej...
fot. Jacek Katos

Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów 2018 w skansenie w Ochli. To był 18. edycja konkursu [ZDJĘCIA]

W niedzielę, 12 sierpnia, w Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze – Ochli odbyła się XVIII edycja konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów.” Na gości czekało smaczne jedzenie i mnóstwo atrakcji.

Zobacz finał konkursu:


Głównym celem konkursu była promocja lubuskich produktów regionalnych.

Konkursowi towarzyszyły koncert kapel ludowych i pokazy kulinarne. Można też było przy okazji zjeść grochówkę, knedle i bigos. Było też ognisko z kiełbaskami oraz Twój Zielony Targ.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Jak kiedyś wyglądało Krosno Odrzańskie? Zobacz wyjątkowe, archiwalne zdjęcia

Jak kiedyś wyglądało Krosno Odrzańskie? Zobacz wyjątkowe, archiwalne zdjęcia

To już oficjalnie: Cuprum Stilon Gorzów zagra w siatkarskiej Plus Lidze

To już oficjalnie: Cuprum Stilon Gorzów zagra w siatkarskiej Plus Lidze

Codziennie z Przylepu wywożonych jest 20 ton odpadów po pożarze. Ile jeszcze zostało?

Codziennie z Przylepu wywożonych jest 20 ton odpadów po pożarze. Ile jeszcze zostało?

Zobacz również

Jak kiedyś wyglądało Krosno Odrzańskie? Zobacz wyjątkowe, archiwalne zdjęcia

Jak kiedyś wyglądało Krosno Odrzańskie? Zobacz wyjątkowe, archiwalne zdjęcia

Czwartek z psychoterapeutą. Indywidualne konsultacje w siedzibie NFZ w Zielonej Górze

Czwartek z psychoterapeutą. Indywidualne konsultacje w siedzibie NFZ w Zielonej Górze