9 z 9
Podduś bigos jeszcze przez ok. 30 minut na małym ogniu pod...
fot. Arfo/Getty Images

Bigos z kapusty kiszonej. Krok 6

Podduś bigos jeszcze przez ok. 30 minut na małym ogniu pod przykryciem, aż wszystkie składniki zmiękną. Smacznego!

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Sinner przyłapany z Kalinską w Paryżu [ZDJĘCIA]

Sinner przyłapany z Kalinską w Paryżu [ZDJĘCIA]

Co czeka na ciebie w Livigno? Przewodnik po najciekawszych atrakcjach i aktywnościach

Co czeka na ciebie w Livigno? Przewodnik po najciekawszych atrakcjach i aktywnościach

Polecamy

Sinner przyłapany z Kalinską w Paryżu [ZDJĘCIA]

Sinner przyłapany z Kalinską w Paryżu [ZDJĘCIA]

Stalowcy wygrali na „Jancarzu” turniej DMPJ i są już pewni awansu do ćwierćfinału

Stalowcy wygrali na „Jancarzu” turniej DMPJ i są już pewni awansu do ćwierćfinału

W Hydro(za)gadce wystąpiło ponad 400 młodych aktorów! Zobaczcie, jak im poszło!

W Hydro(za)gadce wystąpiło ponad 400 młodych aktorów! Zobaczcie, jak im poszło!