1 z 13
![Ciasto rajska pianka jest wyjątkowo delikatne i przepyszne....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/c4/c4/641ac7390e0aa_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto rajska pianka. Przygotowanie
Ciasto rajska pianka jest wyjątkowo delikatne i przepyszne. Zobacz, jak je przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 13
![Proponuję przygotować lekką rajską piankę bez spodu. Jeśli...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/52/57/641ac73332d74_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto rajska pianka
Proponuję przygotować lekką rajską piankę bez spodu. Jeśli jednak wolisz go dodać, zrób piankę na gotowych okrągłych biszkoptach. W każdej wersji smakuje wyśmienicie.
3 z 13
![Do przygotowania pianki potrzebujesz czterech galaretek w...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/95/e9/641ac70f1bbb9_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto rajska pianka. Krok 1
Do przygotowania pianki potrzebujesz czterech galaretek w różnych kolorach. Proponuję np. galaretkę wiśniową, kiwi, cytrynową i bezbarwną/winogronową.
4 z 13
![Każdą galaretkę rozpuść w oddzielnej miseczce w 300 ml...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/5e/a9/641ac713c7870_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto rajska pianka. Krok 2
Każdą galaretkę rozpuść w oddzielnej miseczce w 300 ml wrzącej wody. Odstaw do wystudzenia.