5 z 13
![Do każdej galaretki dodaj dodaj 150 g jogurtu i miksuj kilka...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/62/27/641ac718a1809_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto rajska pianka. Krok 3
Do każdej galaretki dodaj dodaj 150 g jogurtu i miksuj kilka minut, aż masa się dobrze napowietrzy.
6 z 13
![W oddzielnym naczyniu ubij bitą śmietanę. Jeśli lubisz...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/31/ed/641ac71d4cf64_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto rajska pianka. Krok 4
W oddzielnym naczyniu ubij bitą śmietanę. Jeśli lubisz słodkie desery, dodaj do śmietanki cukier puder do smaku. Pamiętaj jednak, że galaretki już są słodkie.
7 z 13
![Podziel bitą śmietanę na cztery części. Do pierwszej...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/b4/1a/641ac722b45e6_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto rajska pianka. Krok 5
Podziel bitą śmietanę na cztery części. Do pierwszej galaretki dodaj pierwszą część galaretki i delikatnie wymieszaj. Przelej masę do miski lub foremki wyłożonej folią spożywczą. Wstaw do lodówki.
8 z 13
![Przygotuj tak kolejno wszystkie warstwy pianki. Pamiętaj, by...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/cb/31/641ac7282532f_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto rajska pianka. Krok 6
Przygotuj tak kolejno wszystkie warstwy pianki. Pamiętaj, by wlewać kolejną galaretkę, gdy wcześniejsza już stężeje. Nie zajmuje to długo, wystarczy ok. 10 minut w lodówce.