5/5
Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne,...
fot. India Hobson

Malloreddus

Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne, lekko twarde wałeczki, które różnią się w smaku od makaronów jajecznych. Mistrz Zielonka proponuje w książce recepturę na makaron malloreddus z ragoût z kiełbasą, ndują i koprem włoskim. Nduja to pikantna włoska kiełbasa o miękkiej konsystencji. Z powodzeniem tworzy wyrazisty w smaku sos.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Audi uderzyło w drzewo. Kierowca nie żyje

Audi uderzyło w drzewo. Kierowca nie żyje

Kwiatowa Gala w Hali Akrobatycznej. Na kiermaszu roślin znowu tłumy |ZDJĘCIA|

Kwiatowa Gala w Hali Akrobatycznej. Na kiermaszu roślin znowu tłumy |ZDJĘCIA|

Polecamy

Tłumy na targach rolniczych w Gliśnie. Jak tu gwarno, smacznie i kolorowo! Zobaczcie!

Tłumy na targach rolniczych w Gliśnie. Jak tu gwarno, smacznie i kolorowo! Zobaczcie!

Audi uderzyło w drzewo. Kierowca nie żyje

Audi uderzyło w drzewo. Kierowca nie żyje

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny