Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Pikantna kuchnia Pascala Brodnickiego. Co zaproponował? [WIDEO]

źródło: Dzień Dobry TVN/x-news
Dzień Dobry TVN/x-news
16 stycznia obchodziliśmy Dzień Pikantnych Potraw. Z tej okazji w kuchni "Dzień Dobry TVN" potrawy z krajów całego świata przygotował Pascal Brodnicki. Na stole pojawiło się między innymi chili con carne z Meksyku oraz zupa Mulligatawny z Indii. Co Pascal polecił jako pikantny deser?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska