9 z 13
![Na spód pucharków kładziemy pokruszone bezy.](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/69/7b/62dac48a8ddc9_o_large.jpg)
fot. msz
Krem sułtański. Krok 8
Na spód pucharków kładziemy pokruszone bezy.
10 z 13
![Do pucharków wlewamy w kolejności na bezy: najpierw jasną...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/3f/98/62dac4c02e376_o_large.jpg)
fot. msz
Krem sułtański. Krok 9
Do pucharków wlewamy w kolejności na bezy: najpierw jasną masę, potem ciemną i znowu jasną.
11 z 13
![Dodajemy długi biszkopt lub rurkę. Opcjonalnie posypujemy...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/44/dd/62dac4bb6d7e1_o_large.jpg)
fot. msz
Krem sułtański. Krok 10
Dodajemy długi biszkopt lub rurkę. Opcjonalnie posypujemy posiekanymi migdałami.
12 z 13
![Krem sułtański gotowy. Najlepiej smakuje, kiedy jest...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/86/cc/62dac4b241cb8_o_large.jpg)
fot. msz
Krem sułtański. Krok 11
Krem sułtański gotowy. Najlepiej smakuje, kiedy jest schłodzony. Mięta nie jest konieczna. Życzymy smacznego!