9 z 13
Na spód pucharków kładziemy pokruszone bezy.
fot. msz

Krem sułtański. Krok 8

Na spód pucharków kładziemy pokruszone bezy.

10 z 13
Do pucharków wlewamy w kolejności na bezy: najpierw jasną...
fot. msz

Krem sułtański. Krok 9

Do pucharków wlewamy w kolejności na bezy: najpierw jasną masę, potem ciemną i znowu jasną.

11 z 13
Dodajemy długi biszkopt lub rurkę. Opcjonalnie posypujemy...
fot. msz

Krem sułtański. Krok 10

Dodajemy długi biszkopt lub rurkę. Opcjonalnie posypujemy posiekanymi migdałami.

12 z 13
Krem sułtański gotowy. Najlepiej smakuje, kiedy jest...
fot. msz

Krem sułtański. Krok 11

Krem sułtański gotowy. Najlepiej smakuje, kiedy jest schłodzony. Mięta nie jest konieczna. Życzymy smacznego!

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Teatr Chrobrego 14 to klimatyczna piwnica - nowe miejsce na mapie Zielonej Góry

Teatr Chrobrego 14 to klimatyczna piwnica - nowe miejsce na mapie Zielonej Góry

Finał - Mamo! Tato! Badajcie się! Dziękujemy za wszystkie prace

Finał - Mamo! Tato! Badajcie się! Dziękujemy za wszystkie prace

W tym kolorze paznokci u stóp lubię się najbardziej. Nikt takiego nie ma!

W tym kolorze paznokci u stóp lubię się najbardziej. Nikt takiego nie ma!

Zobacz również

Nazwa Chrobry brzmi dumnie. Ale klubem rządzą kobiety!

Nazwa Chrobry brzmi dumnie. Ale klubem rządzą kobiety!

7 produktów z Chin, których zakup to strata pieniędzy. Tych rzeczy nie zamawiaj

7 produktów z Chin, których zakup to strata pieniędzy. Tych rzeczy nie zamawiaj