1 z 4
![Intensywnie zielony kolor machy to zasługa proszku z całych...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/68/b9/66503f535e1a9_o_large.jpg)
fot. Ryutaro Tsukata/Pexels
Intensywnie zielony kolor machy to zasługa proszku z całych listków
2 z 4
![Przygotowanie matchy do picia w tradycyjny sposób to szereg...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/26/49/66503f4ddec05_o_large.jpg)
fot. Monstera Production/Pexels
Przygotowanie matchy do picia w tradycyjny sposób to szereg czynności z użyciem specjalnych naczyń i przyborów
3 z 4
![Do rozmieszania sproszkowanej herbaty matcha z wodą...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/7c/f8/66503f4cd8262_o_large.jpg)
fot. Katrin Bolovtsova/Pexels
Do rozmieszania sproszkowanej herbaty matcha z wodą najlepiej używać bambusowej miotełki