Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Tęsknimy za dawnym smakiem polskiego jedzenia. Czy uda się powrót do przeszłości?

Redakcja
Nie ma jak wędliny robione według tradycyjnych receptur
Nie ma jak wędliny robione według tradycyjnych receptur fot. sxc.hu
Organizacja Slow Food chce przywrócić smak choćby polskiego pasternaku czy prawdziwego masła ze śmietanki, promować regionalne miody, wyroby masarskie, wiejski chleb, jaja od zielononóżek.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska