1/5
Tradycyjny tort Sachera przekładany jest konfiturą morelową.
fot. 123rf.com/milla74

Tort Sachera

Tradycyjny tort Sachera przekładany jest konfiturą morelową.

2/5
Ważnym składnikiem w torcie Sachera jest konfitura morelowa....
fot. 123rf.com/margouillat

Konfitura morelowa

Ważnym składnikiem w torcie Sachera jest konfitura morelowa. Nie powinna być zamieniana na przykład na konfiturę z brzoskwini.

3/5
Do tortu Sachera warto używać wysokiej jakości gorzką lub...
fot. pixabay.com/floriana_t

Gorzka czekolada

Do tortu Sachera warto używać wysokiej jakości gorzką lub deserową czekoladę minimum o 60% zawartości kakao.

4/5
Wyjątkowego smaku czekoladzie nadaje w torcie Sachera dodaje...
fot. 123rf.com/goodween123

Cukier z wanilią

Wyjątkowego smaku czekoladzie nadaje w torcie Sachera dodaje cukier aromatyzowany wanilią.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Najlepsze zakończenie tegorocznej majówki - tylko w parku książęcym w Zatoniu

Najlepsze zakończenie tegorocznej majówki - tylko w parku książęcym w Zatoniu

Lubuskie derby wywołały ogrom emocji na trybunach stadionu w Zielonej Górze |ZDJĘCIA

Lubuskie derby wywołały ogrom emocji na trybunach stadionu w Zielonej Górze |ZDJĘCIA

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym

Zobacz również

Liderzy Stali na piątkę, a Falubaz zespołem na czwórkę. Oto nasze noty po derbach

Liderzy Stali na piątkę, a Falubaz zespołem na czwórkę. Oto nasze noty po derbach

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym