1/2
Za kremową konsystencję sernika odpowiada mleko...
fot. Karolina Głogowska

Za kremową konsystencję sernika odpowiada mleko skondensowane

2/2
Jeśli sernik popęka podczas pieczenia, możesz zakryć...
fot. Karolina Głogowska

Jeśli sernik popęka podczas pieczenia, możesz zakryć pęknięcia polewą śmietanową

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

W Żaganiu ślubowanie radnych i burmistrza jak rockowy koncert! Sala pękała w szwach!

W Żaganiu ślubowanie radnych i burmistrza jak rockowy koncert! Sala pękała w szwach!

U24 Ekstraliga. Grudziądzkie Mebelki nie dały się przestawić żużlowcom Stali Gorzów

U24 Ekstraliga. Grudziądzkie Mebelki nie dały się przestawić żużlowcom Stali Gorzów

Polecamy

W Żaganiu ślubowanie radnych i burmistrza jak rockowy koncert! Sala pękała w szwach!

W Żaganiu ślubowanie radnych i burmistrza jak rockowy koncert! Sala pękała w szwach!

LOTTO SuperLIGA tenisa zmienia format. Nowe zasady w nowym sezonie

LOTTO SuperLIGA tenisa zmienia format. Nowe zasady w nowym sezonie

Czy nowa Rada Powiatu Żagańskiego zostanie rozwiązana?! Radni nie wybrali starosty!

Czy nowa Rada Powiatu Żagańskiego zostanie rozwiązana?! Radni nie wybrali starosty!