Andrzej Polan i smaki z dzieciństwa. Kluski z kaszy manny z sosem grzybowym i nie tylko

TVN24

Wideo

Udostępnij:
Andrzej Polan postanowił wrócić pamięcią do smaków dzieciństwa. Czy udało mu się przekonać prowadzącego "Dzień Dobry TVN" Marcina Mellera do zjedzenia kaszy manny? Na stole pojawiły się dania takie jak: podpłomyk z cebulą, boczkiem i śliwkami, kluski z kaszy manny z sosem grzybowym oraz zimny budyń czyli krem brulee z kawą zbożową, gruszkami i śliwkami.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie