Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.
Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Instant Blues.
Zobacz też nasz Magazyn Kulturalny:
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.
Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Instant Blues.
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.
Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Istant Blues.
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.
Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Istant Blues.