1/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...

Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Instant Blues.

Zobacz też nasz Magazyn Kulturalny:


2/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...
fot. Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Instant Blues.

3/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...
fot. Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Istant Blues.

4/23
Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku...
fot. Dni Otwarte Funduszy Europejskich w Zaborze

Kilkaset porcji lubuskiego gulaszu zjedli uczestnicy pikniku zorganizowanego z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich, który odbył się w Lubuskim Centrum Winiarstwa, w sobotę, 12 maja.

Po porcję lubuskiego specjału ustawiła się długa kolejka. Jednak prawdziwe oblężenie przeżywało stanowisko, przy którym przysmaki z czekolady przygotowywała m.in. Julka Cymbaluk, zwyciężczyni MasterChef Junior. Była też darmowa wata cukrowa, gry i konkursy dla dzieci, a dla dorosłych warsztaty pszczelarskie. Na scenie zaprezentował się Istant Blues.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Piękny jubileusz Stowarzyszenia w Stanowicach. Pokazują, że warto pracować dla innych

Piękny jubileusz Stowarzyszenia w Stanowicach. Pokazują, że warto pracować dla innych

Kto wygrał pierwszy „Taniec z gwiazdami”? Pamiętasz zwycięzców wszystkich edycji?

Kto wygrał pierwszy „Taniec z gwiazdami”? Pamiętasz zwycięzców wszystkich edycji?

Zobacz również

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Polskie sztafety awansowany na igrzyska. Zdjęcia z pięknych Bachamów

Polskie sztafety awansowany na igrzyska. Zdjęcia z pięknych Bachamów