MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Dżentelmeni w kuchni. Łosoś podwędzany, sernik na parze oraz fondant czekoladowy

Dzień Dobry TVN
Dania na kolację z ukochaną
Dania na kolację z ukochaną Dzień Dobry TVN
Sebastian Krauzowicz, Jarek Uściński i Bartosz Peter z Polskiej Reprezentacji Kucharzy Juniorów przygotowali w kuchni "Dzień Dobry TVN" dania na kolację z ukochaną. Na stole pojawiły się potrawy takie jak: łosoś podwędzany, żebro BBQ, a na deser: sernik na parze oraz fondant czekoladowy.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska