5/13
Pamiętajmy, aby nie żałować farszu. To on stanowi podstawę...
fot. Mariusz Kapała

Pamiętajmy, aby nie żałować farszu. To on stanowi podstawę dobrego smaku pierogów.

6/13
Zagniatamy pierogi tak, aby farsz z nich nie wypłynął...
fot. Mariusz Kapała

Zagniatamy pierogi tak, aby farsz z nich nie wypłynął podczas gotowania.

7/13
Idealne pierogi i uszka na święta. Jak je przygotować? [WIDEO, ZDJĘCIA]
fot. Mariusz Kapała
8/13
Na święta sprawdzą się oczywiście pierogi z kapustą i...
fot. Mariusz Kapała

Na święta sprawdzą się oczywiście pierogi z kapustą i grzybami.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Co było przyczyną pożaru rektoratu akademii w Gorzowie? Są cztery możliwości

Co było przyczyną pożaru rektoratu akademii w Gorzowie? Są cztery możliwości

W Żaganiu maturzyści pisali egzamin z języka angielskiego. Jak im poszło?

W Żaganiu maturzyści pisali egzamin z języka angielskiego. Jak im poszło?

Jedno jezioro i... trzy plaże obok siebie. Głębokie koło Międzyrzecza czeka na sezon

Jedno jezioro i... trzy plaże obok siebie. Głębokie koło Międzyrzecza czeka na sezon

Zobacz również

Z przekąski w podróży do biznesu roślinnych serów

ROZMOWA
Z przekąski w podróży do biznesu roślinnych serów

Jedno jezioro i... trzy plaże obok siebie. Głębokie koło Międzyrzecza czeka na sezon

Jedno jezioro i... trzy plaże obok siebie. Głębokie koło Międzyrzecza czeka na sezon