1/4
Grzyby nie tracą swoich cennych właściwości...
fot. Ulada/Getty Images

Grzyby nie tracą swoich cennych właściwości antyoksydacyjnych podczas obróbki termicznej, zachowując swoje działanie przeciwzapalne i wspierające ochronę przed rakiem.

2/4
Grzyby hodowlane są uznawane za równie wartościowe, co te...
fot. 123RF

Grzyby hodowlane są uznawane za równie wartościowe, co te leśne.

3/4
Na zdjęciu, od lewej: kurki, boczniaki i pieczarki
fot. Oksana Mironova/123RF

Na zdjęciu, od lewej: kurki, boczniaki i pieczarki

4/4
Grzyby to zdrowy składnik diety niezależnie od tego, czy...
fot. ifught/123RF

Grzyby to zdrowy składnik diety niezależnie od tego, czy zostały zerwane w naturalnym środowisku, czy wyhodowane.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Polecamy

W Żaganiu uczniowie klasy policyjnej na wspólnej akcji z policjantami ruchu drogowego

W Żaganiu uczniowie klasy policyjnej na wspólnej akcji z policjantami ruchu drogowego

Tak świętowali strażacy z Żar. Były medale i odznaczenia

Tak świętowali strażacy z Żar. Były medale i odznaczenia

Lubuskie lasy suche i łatwopalne. Codziennie dochodzi do pożarów!

Lubuskie lasy suche i łatwopalne. Codziennie dochodzi do pożarów!

Zobacz również

W Żaganiu uczniowie klasy policyjnej na wspólnej akcji z policjantami ruchu drogowego

W Żaganiu uczniowie klasy policyjnej na wspólnej akcji z policjantami ruchu drogowego

Domy w cenie mieszkania w Lubuskiem. Do tego kawałek ziemi i zabudowania gospodarcze

Domy w cenie mieszkania w Lubuskiem. Do tego kawałek ziemi i zabudowania gospodarcze