Jarosław Szlachetko z Sulechowa, który od lat prowadzi własną masarnię i zajmuje się wyrobem wędlin. Dla Czytelników „GL” przygotował pierś kaczki peklowaną i wędzoną, puree z kalafiora i sałatka ze szpinaku.
Zobacz też:
LUBUSKIE SMAKI. Deser z truskawką Zosi Zaborowskiej [WIDEO]
LUBUSKIE SMAKI. Węgorz po rybacku [PRZEPIS, WIDEO]
LUBUSKIE SMAKI. Przepis na wiosenną sałatkę
LUBUSKIE SMAKI. Mateusz Truszkiewicz gotuje makaron z sosem szpinakowym
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?